За общи критерии в отчитането на  смъртността от коронавирус призова

...
За общи критерии в отчитането на  смъртността от коронавирус призова
Коментари Харесай

Лавров: Статистиката за смъртността трябва да се уеднакви

За общи критерии в отчитането на  смъртността от ковид прикани външният министър на Русия Сергей Лавров.
" По този въпрос експертите би трябвало да беседват един с различен, тъй като е значимо статистиката да се уеднакви ", уточни той и регистрира, че " в този момент тя е друга при всички: някъде е напълно демократична (вписват в тази категория всички смъртни случаи), а другаде ги разделят по аргументи ". Тук не мога да бъда специалист, " призна Лавров в изявление за телевизия РТ, представена от ТАСС.
Той означи, че в Русия въпреки и общият брой на инфектираните с COVID-19  да отреждат на страната му 3-то място по регистрирани случаи след Съединени американски щати и Бразилия, смъртността е по-ниска спрямо тази в други страни. 
Каква е статистиката в Русия за последните 24 часа можете да наблюдавате в нашия блог.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 29 юни
Руското външно министерство ще дава информация на жителите и на всички структури в страната за обстановката в другите страни. А специалистите ще оценят професионално доколко  е безвредно пътуването на съветски жители и до каква степен, изясни Лавров.
От 27 март страната е забранила постоянните и чартърни интернационалните полети. Изпълняват се единствено курсове за връщане на руснаци в родината им, напомня ТАСС, представена от 24 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР